Door middel van Mindfulness coaching kun je cliënten een bewuste en open levenshouding aanleren. Vanuit deze houding ben je in staat om patronen los te weken en meer acceptatie krijgen voor je eigen emoties en situatie. In deze training gaan we ervan uit dat je enige ervaring hebt in mediteren. We bouwen voort op de basis zoals deze in de Mindfulness meditatie MBSR wordt gelegd (of vergelijkbare ervaring).

Aanwezig zijn in het nu

Deze training werkt ook voor jezelf. Je leert te zijn met de ander waar hij of zij op dit moment is. Dat betekent dat je zelf ook aanwezig dient te zijn met de emoties die je op dat moment zelf ervaart. Misschien heb je de neiging om bij specifieke emoties zoals verdriet of boosheid weg te lopen, deze niet te willen voelen of de neiging anderen te willen helpen.

n de training leer je te zijn bij je eigen emoties en tevens bij de emoties van anderen. Je leert om vanuit mededogen en liefde te zijn in contact met de ander. Als je niet kunt zijn met je eigen emoties, hoe kun je dan zijn met de emoties van anderen? De verandering start bij acceptatie en bewustzijn.

Elementen in deze mindfulness coaching training:

• Verdieping in je meditaties. 
• 8 lessen van 2,5 uur
• Uitleg en toepassing van mindfulness coaching
• Oefeningen in aandacht (gericht op gesprekken in 2-tallen)
• Verschillende niveaus van contact maken

Heb je vragen of deze mindfulness coaching training geschikt voor je is? Neem graag Contact met me op.