Over het algemeen wordt er weinig coaching aangeboden met succesgarantie. Ga jij met een coach een coachingstraject aan terwijl je niet zeker weet wat het oplevert? 

Succes van coaching hangt af van de kracht van de relatie. 

Het klopt dat het resultaat in een verandering altijd afhankelijk is van de cliënt, maar net zo goed afhankelijk is van de coach. De relatie tussen de twee dient veilig en vol vertrouwen en inspiratie te zijn en scherp genoeg om twijfels aan te gaan. De coach is in staat om helder te maken wanneer er twijfel aanwezig is. De coach heeft de vaardigheden om energie en kracht zichtbaar te maken die nodig is om deze verandering in te zetten. 

Een goede coach durft nee te zeggen tegen de cliënt. 

Durf je als coach nee te zeggen omdat je denkt dat het niet lukken? Als je voelt dat je als coach niet degene bent die de ander verder kan brengen, beëindig je dan de relatie en verwijs je ze door? Slim, hoewel geen inkomsten, ook geen verspilde energie, geen teleurstellend traject voor beide kanten. 

Durf je de relatie op het spel te zetten?

Een goede coach durft ook de relatie op het spel te zetten. Dat betekent dat de coach ongemakkelijke onderwerpen durft aan te snijden en pijnlijke vragen durft te stellen. Feedback durf te geven die nodig is voor de gewenste verandering, met het risico dat de client de coach niet meer leuk vind. 

Coachen met garantie op succes en resultaat. 

Wil jij een nieuwe stap zetten en zoek je hiervoor een krachtig klankbord? Ben je na de eerste bijeenkomst om wat voor reden dan ook niet tevreden, dan betaal je de nota niet. Ga naar Contact, of bel me op voor een eerste kennismakingsgesprek.