Mijn enthousiasme om te coachen en te trainen komt vanuit het verlangen mijn volledige potentie te leven en anderen te ondersteunen om hetzelfde te doen. 

  • Omgaan met emoties en gevoelens
  • Zelfvertrouwen
  • Veranderen van patronen
  • Bewustzijn van impact en omgeving
  • Keuzes maken
  • Opkomen voor jezelf 
  • Stress & Burn-out
"Verander wat je kunt veranderen, accepteer wat je niet kunt veranderen en heb de wijsheid het verschil tussen beiden te kennen."

In korte tijd tot resultaat

De mensen die met mij aan de slag gaan, komen in korte tijd tot resultaat. De klik is hierbij enorm belangrijk. Veiligheid en vertrouwen is essentieel om te kunnen confronteren op gevoel en subtiel gedrag.

Een website is nooit vervangbaar voor persoonlijk contact. Neem contact op voor een eerste gesprek en ervaar wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen.

Lees hier verder over de drie principes van coaching

Coach Luc van Esch

Na slechts een sessie is het zware gevoel voor 99% verdwenen, dus kan wel zeggen dat ik me beter voel. Bedankt hiervoor!
N.L. Administratief Medwerkster

De effectiviteit was hoog. Ik ervoer in ongelofelijke korte tijd, voor mijn gevoel, veel ontwikkeling. 
Wilko, ICT manager

"Luc is direct en spelenderwijs je eigen gedrag aan het spiegelen. Effectief om in mijn geval veranderend gedrag in gang te zetten." 
Laurens, Finance manager


Lees meer over coach Luc van Esch

Keuzes maken en coachen

We weten vaak niet wat we willen omdat we teveel nadenken, twijfelen en piekeren. Wanneer je werkelijk in je lijf zit, werkelijk je verlangen voelt en ervaart hoe graag je dat je wilt, beweegt het lichaam vanzelf die kant op om die keuzes te maken die bij je passen. Lees verder over Wat is een goede coach.

Coaching in de balans tussen zijn en doen

"ZIJN' betekent acceptatie van jezelf en met overgave leven in het moment
voor het in contact zijn met je authentieke zelf, wat je werkelijk belangrijk vindt, je emoties, verlangens en kwaliteiten. Je hebt de keuze om te reageren zonder dat je emoties en gedachten je hiertoe aanzetten.

"DOEN" staat voor de beweging naar je doelen toe.
Vanuit zelfvertrouwen, innerlijke drijfveren, rust en innerlijke kracht beweeg je naar je doelen toe. Door de verbinding met wie je bent, worden je doelen en weg er naar toe helder en gemakkelijker bereikbaar.

Lees verder over de inhoud van een coachingsgesprek 

Mindfulness en intuitie nobco
Ontdekjezelf, Mindfulness en Intuitie
is aangesloten bij het Nobco, Nederlandse Orde voor Beroepscoaches